Політика конфіденційності та оферта
1. Загальні положення:
1.1 Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» повідомляємо, що з метою надання товарів і послуг, а також їх отримання, що включає в себе здійснення доставки, інформування про деталі замовлення, розповсюдження інформаційних та рекламних повідомлень, прийом платежів тощо, інтернет-магазин romazanovanataly.com проводить обробку персональних даних клієнтів на підставі та за правилами чинного законодавства.
2. Персональні дані:
2.1 Інтернет-сайт romazanovanataly.com збирає та обробляє персональні дані клієнтів, а саме: інформація про ПІБ, адресу перебування, номер контактного телефону, адресу електронної пошти, банківські реквізити.
2.2 Згода на обробку персональних даних може бути відкликана клієнтом в будь-який момент шляхом направлення письмової вимоги на адресу електронної пошти інтернет-сайту romazanovanataly.com — ninaveelis@gmail.com, що автоматично звільняє romazanovanataly.com від виконання зобов’язань по наданню товарів і послуг.
2.3 У випадку недостовірності наданих персональних даних інтернет-магазин romazanovanataly.com залишає за собою право припинити обслуговування.
2.4 База персональних даних клієнтів romazanovanataly.com зберігається в електронному вигляді.
2.5 Інтернет-сайт romazanovanataly.com вживає заходи із захисту персональних даних клієнтів від несанкціонованої обробки, знищення, підроблення, копіювання, втрати, крадіжки тощо. Персональні дані в базах персональних даних знищуються в порядку, встановленому відповідно до вимог ч. 2 ст. 15 Закону "Про захист персональних даних".
3. Цілі збору та обробки персональних даних користувачів
Інтернет-сайт romazanovanataly.com збирає та обробляє данні користувачів з метою надання товарів і послуг, а також їх отримання клієнтами, що включає в себе здійснення доставки, інформування про деталі замовлення, розповсюдження інформаційних та рекламних повідомлень, прийом платежів тощо, а також відомості про права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», і про осіб, яким дані надаються, для виконання зазначеної мети.
4. Зміна Політики конфіденційності
4.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, ми замінимо версію документа на сторінці “Політика конфіденційності”. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет-сайт romazanovanataly.com захищає персональні дані своїх користувачів.
5. Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції
5.1 Всі пропозиції або питання по приводу цієї Політики слід повідомляти в службу підтримки користувачів інтернет-сайту romazanovanataly.com за електронною адресою ninaveelis@gmail.com
Відповідно до ст. 8 Закону України « Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:
  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким
  3. передаються його персональні дані;
  4. на доступ до своїх персональних даних;
  5. отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  7. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  8. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  9. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;
  10. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  11. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  12. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  13. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  14. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.